Palleløfteren – måske et redskab til hjemmet?

Palleløfteren – måske et redskab til hjemmet?

Palleløfteren, denne fine maskine, er netop en maskine, som bliver brugt mange forskellige steder. Du har sikkert set den på diverse lagere, hvis du er så heldig at have frekventeret sådanne steder. På disse steder bliver de brugt og benyttet til alskens ting. Ja, det er jo næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan bruges til. Hvad palleløftere kan bruges til. Eller alskens ting er måske en lille overdrivelse. Men hvad pokker? Som vi alle sammen ved, så fremmer overdrivelse jo forståelsen. Palleløfteren kan benyttes til alskens ting, når vi taler om lagerrelaterede ting. Palleløfteren er nemlig designet til at flytte rundt på ting og varer på lagere. Den er ikke specielt stor, og den er derfor skræddersyet til mindre ting. Selvom den nu også godt kan tage ordentlig fat, hvis man vil tillade mig en lille besjæling. Ja, palleløfteren er jo nærmest håndholdt, den er mobil. Hvad mener du?, kunne du retfærdigvis spørge mig. Taler du ikke i dunkle tåger nu, holder du ikke bevidst information tilbage i forsøget på at lyde smart, i forsøget på at mystificere denne maskine for at gøre den mere attråværdig, attraktiv? Nej, aldeles ikke! Men lad mig forklare dig hvad jeg mener. Palleløfteren er håndholdt i overført betydning, eller måske dette egentlig er et dårligt ordvalg? Tillad mig at eksperimentere. Hvad jeg mener er, at palleløfteren grundet sin snilde størrelse, måske også kunne være et instrument og redskab, som man kunne benytte sig af i hjemmet, hvis man lyster. Palleløfteren ville i dette tilfælde være målrettet den og dem, som har mange ting, der skal slæbes derhjemme. Palleløfteren kunne f.eks. måske bruges af dem, der er ved at renovere deres hus, og som derfor har mange ting at skulle bugsere rundt på denne renoveringsplads. At købe en gaffeltruck ville jo nok være et overkill, men en palleløfter kunne måske lige akkurat være sagen? At købe en palleløfter synes jeg, at du skal overveje, hvis det beskrevne scenarie passer ind i dit liv. Det vil du sikkert ikke fortryde.

Palleløfteren – gaffeltruckens lillebror

Er det ikke en flot overskrift? Og noget så rammende hvis jeg selv skal sige det. Den er spot on, som de unge siger. Jeg er da også vældig godt tilfreds, som du, min kære læser, nok godt kan fornemme. Men hvad mener jeg dog med dette udsagn? Er jeg nu igen forfaldet til dunkelt sprogbrug? Nej, ikke her. Hvad jeg mener er, at gaffeltrucken kan betragtes som denne af teksten beskrevne maskines storebror, da de begge er maskiner, hvis hovedærinde er at transportere ting. Deraf komme mine fantasifulde ordudgydelser.

Palleløfteren – køb den i dag

Ja, tag dog at få købt denne maskine. Det er jeg helt sikker på, at du/I ikke vil fortryde. Og det er lige meget, hvilken slags opgaver (selvfølgelig inden for den rette vægtklasse) du har til denne maskine. Kan palleløfteren levere? Og vi svarer i kor: Ja, for pokker. Det kan den. Sagtens. Der kan ikke være nogen tvivl desangående.