Er du også træt af rod? Brug HAY kasser til organisering

HAY kasser i flere farver

Du har helt sikkert set de populære HAY kasser på de sociale medier som fx instagram eller pinterest. Kasserne har næsten været uundgåelige, men der er selvfølgelig god grund til deres popularitet. HAY kasser har et super flot design, som gør, at de nemt kan indgå i indretningen og endda give hjemmet et personligt præg. Udover at være super flotte er de også rigtig gode til opbevaring.

HAY kasserne er ikke ligesom de traditionelle transparente opbevarings kasser vi alle kender. HAY kasserne optager ikke vigtig skabsplads, fordi de er pæne nok til, at vi kan lade dem stå fremme. Kasserne kommer i tre forskellige størrelser – mini, medium og large. Hver størrelse er god til at opbevare hver sine ting. HAY kasserne kommer i mange forskellige farver og er super fine at mix og match.

 

Få styr på rodet med de forskellige størrelser HAY kasser

HAY kasserne kommer i tre forskellige størrelser, som giver dig mulighed for at få mest mulig ud af dine opbevarings kasser. Mini er bl.a. virkelig smart når der skal opbevares ting på skriveborde, puslebordet eller spisebordet, fordi kassen kan blive stående på bordet uden at fylde. Medium passer ind i de fleste skabe og kommoder, og kan derfor organisere tøj. Large er super praktisk til tøj, som ikke passer til sæsonen eller legetøj.

  • Mini: Med Hay kassen i mini kan du få opbevaret alle de små ting, som ligger rundt omkring på borde. De er super gode på skriveborde til blyanter, notesbøger osv. HAY kasserne i mini er også super gode til opbevaring på puslebordet. De kan opbevare de mest nødvendige ting som fx bleer, rent tøj, vådservietter osv. Tit kan de stå oppe ved siden af puslepude, men hvis der ikke er plads der, kan de stå under eller i et skab ved siden.
  • Medium: HAY kasserne i medium er den perfekte størrelse. HAY kasserne i medium er gode til at holde skabe og kommoder frie for rod. Medium kasserne passer ind i de fleste skabe og kommoder og vil derfor være super gode til at organisere sit tøj i. Medium kasserne kan også bruges til opbevaring af badeprodukter, når man har været i bad, vil vandet hurtigt løbe ud igen. Hvis barnet ikke har særlig meget gulvplads på deres værelse, kan medium kasserne stables og på den måde skabe meget opbevaring uden at tage alt gulvpladet, som et skab ville have gjort.
  • Large: HAY kassen i large er en dejlig stor kasse, som er god til opbevaring af meget. Den er fx virkelig smart til opbevaring af tøj, som ikke passer til sæsonen eller tøj som barnet ikke kan passe mere. Kassen kan også opbevare noget af barnets legetøj, eller legetøj som skal gemmes til en søskende. Det smarte ved HAY kasserne i large er, at de nemt kan skubbes ind under sengen eller oven på skabet. På den måde vil de være nemt tilgængelige for både barnet og dig.

 

Lad HAY kasserne blive til en del af indretningen

Ved at lade HAY kasserne blive til en del af huset indretning vil det også skabe opbevaring rundt omkring i hele huset, hvilket vil resultere i hus, som er meget nemt at rydde op. HAY kasserne kommer i en bred palette af farver, som gør det muligt at give huset et farverigt look eller et mere rent og klassisk med de grå, sorte og hvide farver. HAY kasserne er for alle, fordi de kommer i forskellige farver og størrelser, og kan bruges af alle. Hvis børneværelset mangler opbevaring er HAY kasserne er super godt valg. HAY kasserne i mini og medium har barnet også selv mulighed for at flytte rundt på og lægge ting i. Hvis du lade barnet være med til at vælge de kasser og hvilke farver, der skal med ind på børneværelset, vil de føle at de har været med til at lave værelset og på den måde få mere ejerfornemmelse.