Tips til en mere bæredygtig hverdag

Hånd med planter

Vil du gerne prøve at være mere bæredygtig i din hverdag? Dette er naturligvis ikke kun et godt valg for dig selv, men også for miljøet. Der er rigtig mange ting, du kan gøre for at få en grønnere hverdag. Du behøver ikke at springe ud i det hele på samme tid, men du kan stille og roligt tage flere skridt til at blive mere bæredygtig. Her finder du tips til at få en mere bæredygtig hverdag.

Sådan du kan blive grønnere i dagligdagen

  • Køb ikke plastikflasker med vand – Først og fremmest bør du undgå at købe plastikflasker med vand på farten. I stedet er det en god idé at tage en drikkedunk med dig rundt, så du altid har vand på dig. Udover at dette er bedre for miljøet, så er det også yderst besparende for din pengepung.
  • Gør brug af menstruationstrusser – Menstruationstrusser er til alle kvinder, der har deres menstruation. Med disse trusser behøver du ikke længere gøre brug af hverken bind eller tamponer. Du kan bare tage disse trusser på, og så behøver du ikke længere bruge en masse penge på engangsprodukter, når du har din menstruation.

Brug en genbrugskop til kaffe – Køber du ofte kaffe, når du er på farten? Det er dejligt med en varm kop kaffe på vej til eller fra arbejde. Hvis du køber en kop hver dag, ender det med at blive til mange pap- og plastikkopper. Dette er belastende for miljøet, hvorfor det er meget bedre, hvis du selv har en genbrugskop til kaffe.