SHOP, THIS/NEXT SEASON

DE PÆNESTE JULE- OG NYTÅRSKJOLER

Jeg er sikkert ikke den eneste der har været/er på udkig efter en enkelt eller to kjoler til jul og nytår. Planlægning af outfits til sådan nogle aftener sparer mig en del tid og frustrationer, og jeg har også købt dette års julekjole, som med stor sandsynlighed bliver genbrugt nytårsaften, med mindre denne kjole skulle dumpe ned i mit skød – det sker nok desværre ikke 😉 I stedet har jeg erhvervet mig denne fra Gestuz, som godt nok ikke rigtig er på niveau med den fra Tiger, til gengæld koster den kun en tredjedel af prisen. Den her fra Stine Goya kunne jeg godt overveje at købe også, særligt fordi den også er hverdagsvenlig.

17. JULEKJOLE nytårskjole styne goya tiger of sweden gestuz

Affiliatelinks: 1. Stine Goya HER/ 2. Ganni HER/ 3. Gestuz HER/ 4. Tiger of Sweden HER/ 5. Stine Goya HER/ 6. Day Birger et Mikkelsen HER/ 7. Minus HER/ Paul & Joe Sister HER/ 9. Ganni HER/