BEAUTY, Ikke kategoriseret

5 FORDELE VED FLADJERN

Fladjern er efterhånden blevet uundværligt for de fleste, når håret skal makke ret – jeg er ingen undtagelse. Lægger særligt vægt på, at fladjernet slider så lidt som muligt på mit hår, og der er en GHD styler nu et godt køb, synes jeg. Der er 20% at hente på de populære stylers HER (sidste dag i dag). Hermed nogle af de fordeles ved fladjern jeg selv har hæftet mig ved:

1. Jeg har sjældent en dårlig hårdag, velplejet og fladet hår er oftest pænt.

2. GHD fladjern kan bruges til både at flade hår, og lave krøller – jeg bruger aldrig andet end fladjern til at lave krøller.

3. Både krøller og glat hår holder – med mindre man vader rundt i regn selvfølgelig. Kæmpe fan af det her punkt.

4. Det varmer op i løbet af ingen tid, og slukker selv hvis jeg glemmer det, og det gør jeg.

5. Ifølge GHD selv, slider den her styler ‘GHD Platinum styler‘ minimalt på håret, og giver mere shine.

6. GHD 6- GHD 6. GHD BLOG