INTERIOR AND DESIGN, THIS/NEXT SEASON

JULEGAVEØNSKELISTEN

Wupti og så gik der lige 9 dage uden aktivitet herinde. Må nok desværre se i øjnene, at jeg har svært ved at læse til eksamen og pleje blog samtidig. Jeg vender som vanligt stærkt tilbage i det nye år når eksamensræset er overstået 🙂 Derfor er der heller ikke planlagt nogen adventskalender herinde, men måske det bliver til en ‘forårskalender’ med gaver og giveaways i stedet. Jeg fylder år godt en måned efter jul, derfor er min ønskeliste altid særdeles fyldestgørende, hermed 9 af de ting der står øverst.

14. CHRISTMASAffiliatelinks: 1. Louise Roe vase HER/ 2. Frederik Bagger vase HER/ 3. Louise Roe håndklæde HER/ YSL kortholder HER/ 5. Baum und PferdgarTen iPhone cover HER / Louise Roe pude HER/ Louise Roe tæppe HER/ 8. Stelton kokkekniv HER/ 9. ‘Sådan får du superhud’ af Anette Kristine Poulsen HER/

Derudover ønsker jeg mig også nye dyner, en hel del bøger, bl.a. vil jeg gerne læse ‘Stillidsen’, og noget højtaler-værk, allerhelst denne fra BeoPlay, men jeg er vist (heldigvis) ikke på julegave med nogle, der har sådan en julegavebudget 😉 I ønskes hermed en dejlig 1. søndag i advent, jeg er krøbet i eksil hos mine forældre for en stund. Selvom jeg bryder mig godt om mit eget selskab, foretrækker jeg nu at være sammen med dem jeg holder af ved højtiderne 🙂