I'VE JUST BOUGHT

SO MANY THINGS, SO LITTLE TIME

Jeg er ved at have et fint arsenal af ure i både guld, sølv, rosenguld og med brune og sorte remme – store og små. Synes det er rart at have smykker og ure der passer sammen, og det kan jo være en udfordring at begrænse sig til et enkelt metal 😉 Af samme årsag er det ur jeg bruger mest nok også det længst til venstre i både guld og metal, det går nemlig til både guld og sølv smykker. Selvom jeg godt ved, at det er moderne at mikse metaller, bryder jeg mig oftest bedst om at holde mig til et enkelt – lige med undtagelse af uret til venstre. De to ure med små skiver fra Daniel Wellington (sort her og brun her) bruger jeg også en del, mens det store DW ur med brun rem ikke er tiltænkt mig 🙂 Husk forresten, at koden RIKKESDW giver 15% på alle Daniel Wellington ure lige nu 🙂 Gulduret fra Skagen er nyeste tilføjelse til min samling, er det ikke bare flot? Det synes jeg. Det er fra Skagen ures Holiday kollektion som generelt er mægtig pæn.

10. URE

Husk også at du stadig kan få 15% på alt på Daniel Wellingtons hjemmeside her, ved ar bruge koden RIKKESDW ved checkout.

10. URE DANIEL WELLINGTON SKAGEN JULEGAVE 10. URE DW SKAGEN