BEAUTY

MANDAGSFAVORITTER: 3 FRA BADEVÆRELSESHYLDEN

Et af de produkter som jeg har testet rigtig mange af, dyre som billige, gode og mindre gode, er mascara. Alligevel vender jeg altid tilbage til enten Helena Rubinstein Lash Queen, den svier lidt i mine øjne, men giver masser af fylde, ikke helt optimalt, men ok til fest. Derfor har jeg også i lang tid brugt Cliniques high impact mascara som er uden parfume, og giver fint med fylde. En ny mascara har imidlertid gjort sit indtog på markedet, og den er sindssygt god! Den giver helt utroligt meget fylde og længde, holder hele dagen uden at smitte af eller smuldre. Den er også fra Clinique og dermed allergitestet og uden parfume. Navnet ‘chubby lash’ er meget sigende for effekten, jeg har i hvert fald fundet mig en ny favoritmascara 😉 den koster 155kr, og kan købes her.

11. MASCARA

En anden favorit er Moroccanoils Body Soufflé, som er en let kropscreme. Den fugter egentlig rigtig fint, og trænger hurtigt ind. Så hvis man ikke er til fedtet hud, er den helt perfekt. Jeg bruger den gerne over en olie, mest fordi jeg godt kan lide følelsen af olierne om vinteren. Men jeg tror bare det er mig der er sær på det punkt – det er ikke første gang det er tilfældet i hvert fald 😉 Den dufter SÅ godt synes jeg, hvis ikke du allerede har duftet til Moroccanoil må du altså gøre det hvis du får muligheden, deres originalduft er så behagelig.Den kan i øvrigt købes her.

8. HVERDAGSLYKKE MOROCCAN OIL

Håndsæben fra Badeanstalten har jeg skrevet om før, men den er en sand favorit på håndvasken. Det er lidt pebret for en håndsæbe, men jeg synes nu den er pengene værd. Jeg betragter det som en hverdagsluksus, og jeg glæder mig over den hver gang jeg vasker hænder. Husk at du stadig kan nå at deltage i konkurrencen om den plus en masse andre lækre produkter fra samme mærke lige her.

10. HVERDAGSLYKKE BADEANSTALTEN

Neglelakken er fra L.A.Q og er egentlig også en favorit, har lige købt en mørkerød farve, og den er bare så pæn! Den kan forresten ses på Instagram lige nu (rikkekroeger) 🙂 Og der er tilbud på L.A.Q startsættet, hvis nogle af jer også skulle være forfalden til evigt pænt lakerede negle 😉