I'M WEARING

BISTRO V OG THOMAS HELMIG

Endnu en rar weekend lakker mod enden her hos mig. Den startede med middag på Bistro V og efterfølgende koncert med Thomas Helmig i Musikkens Hus fredag. Maden på Bistro V var virkelig god, ligeså var Helmig! Sikke en oplevelse! Jeg har nok altid tænkt, at han var sådan en lidt smart type i lidt for stramme læderbukser. Men mine fordomme blev i den grad gjort til skamme. Ikke kun musikken var fantastisk, Helmigs person inspirerede også til at leve livet fuldt ud, til selvironi og til ikke at tage sig selv alt for alvorligt. Jeg gik fra Musikkens Hus i regnvejr med min veninde under armen, varm og glad indeni og med følelsen af, at have overværet noget fuldstændig enestående. Når det er sagt, var det med tunge hjerter og Paris i tankerne, vi vendte snuderne hjemad. Hjem til en varm kop kaffe og så i seng.

Lørdag spiste vi morgenmad og brugte hele dagen på at kigge butikker, jeg købte bl.a denne kjole som jeg planlægger at hoppe i til jul med familien og nytår med veninderne. I dag står den for mit vedkommende på eksamensforberedelser, kaffe og fjernsynskiggeri. God søndag til jer.

Benny Rytter fotograf Rikke Krøger

Billedet er taget af Benny Rytter. Jakken er fra Hugo Boss og tørklædet er fra Black Lily.