BEAUTY

L.A.Q GELLACK: ALTID FLOTTE NEGLE

L.A.Q Shield – bedre kendt som gellack – er et hit i min venindegruppe, og forleden hoppede jeg selv med på den skønhedsvogn. Indtil nu har jeg prøvet mig frem med lidt forskellige ting uden at finde en løsning jeg var sådan rigtig begejstret for, bl.a. Depends gellack, almindelig neglelak og professionel manicure. Amindelig neglelak kræver en vis portion af tålmodighed, og det er jeg ikke i besiddelse af lige i den her sammenhæng. Så sidder man der, og har lagt neglelakken på, venter og venter på det tørrer, flere lag og venter igen. Så skal man tisse midt i det hele, og så ved man godt, at neglelakken bliver ødelagt når bukserne skal knappes op. Lykkes det endelig at få lakken til at tørre uden ridser og skrammer, holder den maks tre dage før den begynder at skalle – hvis ikke man gør rent eller vasker op, naturligvis. Og neglelak der skaller er tæt på at være en dødssynd i min bog 😉

3. LAQ

Jeg ville ønske jeg var sådan en der lagde neglelak to gange om ugen, føler mig velplejet og pæn med neglelak på. Men jeg gider virkelig ikke, det er bare for upraktisk og tidskrævende. DERFOR er det jo fantastisk, at have opdaget L.A.Q shield gellack (startsættet er på tilbud her), som giver et professionelt resultat hjemme i stuen, oven i købet til en beskeden pris hvis man sammenligner med hvad en manicure koster. Det er selvfølgelig dyrere end almindelig neglelak, til gengæld er det genialt. Det tager ca. en time at lægge på, og på mig holder lakken i to uger – uden ridser eller skrammer, mens den gerne holder i 3 uger på flere af mine veninder (de fjerner først når den er ‘groet’ for langt ud). På plussiden er også, at der er rigtig mange flotte farver at vælge mellem, bl.a. er jeg pjattet med den her og den her.

3. LAQ1

Eneste anke er, at gellacken godt kan være lidt hård ved mine negle hvis ikke jeg er forsigtig når jeg fjerner lakken. Det hjælper dog gevaldigt at stikke fingrene i et varmt vandbad inden jeg fjerner lakken synes jeg. Er der nogle af jer der har erfaringer med gellack og fjernelse af selv samme?