BEAUTY

SØNDAGSTIP: MIN YNDLINGSCONCEALER

I dag bruger jeg på at fejre min lillesøster som fyldt 16 år sidste weekend. Familien er samlet, der er boller og kagemand og jeg synes det er skønt at bruge søndagen på at være omgivet af nogle af de mennesker, jeg aller bedst kan lide. Derfor bliver det også kun til et hurtigt, men ret godt tip. De sidste snart to år, er jeg nemlig blevet ved med at vende tilbage til den samme concealer, nemlig Duo concealeren fra Nilens Jord. I den ene ende er der en stift, den er god til at dække ar eller andre ujævnheder i huden. I den anden ende er concealeren flydende (konsistensen er rigtig nem at arbejde med), og den er god til at dække mørke rande under øjnene og rødme omkring næsen. Den findes (desværre) kun i to farver, en lys og en mørk. Jeg plejer at købe begge, og blande dem så de passer til min hudfarve. Den koster 160kr, til gengæld er den virkelig drøj i brug, jeg har brugt godt halvanden på to år.

2. BLOG NILENS JORD

Concealeren indeholder ikke parfume og kan købes her.