I'M WEARING

DERFOR SKAL DU EJE ET PAR RØDE BUKSER

Da vi besøgte Hamburg for en lille måned siden, shoppede jeg mere end jeg har gjort hele 2015 tror jeg, men jeg synes nu også det var tiltrængt. En af de ting der røg med hjem, var røde bukser. Sådan et par har jeg ønsket mig længe, men aldrig rigtig taget mig sammen til at købe. Nu forstår jeg ikke, at jeg ikke har købt dem noget før. De passer til en forbløffende stor del af min garderobe siden den primært består af mørke og neutrale farver, blå i særdeleshed. Så hvis du er i samme båd som mig (og resten af Skandinavien), og primært køber neutrale bluser, er røde bukser altså et must, hvis du gerne vil sætte lidt farve på de mørke måneder 🙂

2. blog outfit

Bukserne kan købes hos ZARA (synes virkelig deres model ser spøjs ud i dem), blusen er fra SPARKZ og skoene er fra JUSTFAB