I'M WEARING

WEEKENDPLANER: LÆSØ KUR

Sidste weekend endte egentlig med være ret travl, da jeg landede på sofaen søndag aften, var jeg i hvert fald helt flad. Sådan kommer denne her weekend ikke til at forløbe har jeg besluttet. Jeg holder nemlig forlænget weekend, som starter i dag. Fridagen skal bruges på en hyggelig og afslappet efterårsdate i selskab med min dejlige veninde: et besøg hos Læsø Kur. Færgen lægger fra kaj kl 7.50, og jeg glæder mig til at se solopgangen, slappe af på færgen, nyde Læsøs smukke natur, snakke og grine og slappe af i de varme saltbade. Jeg har ladet mig fortælle, at det er en glimrende ide at barbere ben mindst et døgn inden man lader sig sænke ned i saltbadene, ellers gør det vist lidt ondt 😉 Tippet er i hvert fald givet videre i tilfælde af, at nogle af jer også må afsted. Dejlig weekend til jer, jeg vil drikke min morgenkaffe, og så afsted.

Processed with VSCOcam with f2 preset

På mig har jeg min yndlingsregnjakke fra Helly Hansen, find den her. Bukserne er fra Sparkz, og støvlerne er fra Zara, lignende kan købes her.

Processed with VSCOcam with f2 preset